Teljesség kapcsolat

 

Amikor tele vagy feszültséggel, stresszel, tudati figyelmed a problémára fókuszál és elveszíted a kapcsolatot önmagaddal, és a benned lévő központi forrással. Azáltal, hogy a probléma tölti ki gondolataidat, érzelmeidet, az információk összessége egy pontba irányul: a hiányra, ezáltal folyamatosan energiát adsz le a problémád felé, ami növeli azt, míg a vonzás törvényének megfelelően bevonzod az életedbe azokat az eseményeket, kapcsolatokat, ami visszaigazolást ad a gondolkodásod, érzelmeid, tetteid összességének.

Ha a fókuszodat, vagyis a figyelmedet nem a hiányra, hanem önmagadra teszed,
megtalálod a kérdésedre a választ.
Nincs hova lépned, hiszen mindig itt és most vagy!

A kezelés

során megtapasztalhatod, miközben befelé figyelsz, hogy a kapcsolódás által felszínre emelkedhetnek a benned rejlő válaszok. Ez tudatosul benned, miközben újragyújtod azt az energia áramkört, amit lekapcsoltál és a gondjaiddal foglalkoztál.

A teljesség kapcsolatkezelés lényege, hogy az eredettel, forrással való kapcsolatod újra létrejöjjön, ezáltal harmoniát teremtve életed minden területén, és újra megélhesd a szeretetet önmagaddal. Az egység és egészség újra az életed része legyen határok, korlátok nélkül! Feloldódhatnak a gátjaid, korlátaid, mind mentális, érzelmi, mind fizikai területeken. Átalakulhatnak eddigi berögződéseid, függőségeid, hitrendszered. Megtapasztalhatod a gondolat nélküli állapotot, amikor kitágulsz és tudatába kerülsz saját önvalódnak, ami mindennel egységben lévő. Egy vagy mindennel és minden egy veled.

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ ÉS EGYÉNI KEZELÉS

Jelentkezz e-mailben vagy telefonon, vagy itt a weblapon keresztül is felveheted velem a kapcsolatot!

Írj nekem üzenetet!