Problémafeltárás az energetikai
rendszeren keresztül

A probléma feltárásakor az egyén problémájának, energetikai elakadásán keresztül tudatosítom mindazt, amit a tudattalanja tárol. Legyen az akár párkapcsolati, anyagi, kapcsolati, egészségi vagy élethelyzeti elakadás. Legtöbbször a probléma az egyén múltjába vezethető vissza: akár gyermekkori sérelmek, traumák megélése vagy szülő-gyerek kapcsolati negatív hatások, minták hordozása, esetleg karmikusan előző életeinek megoldatlan, befejezetlen hatásai. Amikor ezek a feltáráson keresztül tudatosítva vannak, az egyén képes tudatos döntéseket hozni, és van szabad választása, az adott témát illetően hogyan szeretné megoldani. Ezt az irányt segítek megmutatni és elindítani egy új úton, ami kihozza a megoldatlan körforgásból, és arra az útra tereli, ami a megoldás felé vezeti őt. Az egyén életében a saját döntései, cselekvései által történik meg a valódi változás a problémát illetően.

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ ÉS PROBLÉMAFELTÁRÁS

Jelentkezz e-mailben vagy telefonon, vagy itt a weblapon keresztül is felveheted velem a kapcsolatot!

Írj nekem üzenetet!

Az aura

Az aura egy elektromagnetikus mező, ami nem csak körülöleli a fizikai testet, hanem át is hatja azt. Információt hordoz az egyén minden megélt tapasztalatáról, nem csak a jelen élete, hanem múltja, előző életek tapasztalatai is megtalálhatóak lenyomatként a rendszerben. Az aura állapotát meghatározzák érzelmeink, mentális gondolkodásunk, (étkezési szokásaink, a mozgás), amik különböző frekvencián képesek rezonálni, és ezek a rezgések fényként, színek és különböző alakzatok formájában válnak láthatóvá azoknak, akik képesek látni, érzékelni az aurát.

Minden, ami a külvilágban az öt érzékszervünk által felfogható a számunkra hatással van érzelmeinkre, gondolkodásunkra, cselekedeteinkre, és fordítva. Minden gondolatunk, tettünk, érzésünk, kölcsönösen hat környezetünkre. Ez válik ok-okozattá majd pedig az okozat okká az életünk minden területén. Ez a mező normál esetben teljes védelmet nyújt minden káros hatás ellen, segít fenntartani létezésünket és kapcsolatot létesíteni mindennel, ami van. Amikor kiegyensúlyozott életet élünk, harmóniában önmagunkkal és környezetünkkel, auránk kiterjedése nagyobb, mint amikor fáradtak, betegek vagyunk. Ekkor az életenergia teljes 100%-ban képes átjárni a testet és működtetni azt.

Az aurának különböző rétegeit határozhatjuk meg, amik állandó összeköttetésben állnak egymással és áthatják egymást. Ezeket nevezzük finomanyagi testeknek. Mindegyiknek megvan a maga funkciója ugyanúgy, mint a csakráknak (energiaellátó központoknak). A csakrákon átáramló kozmikus energia, ami információként eljut a testben lévő összes szervhez, sejthez. Mivel sejt információval rendelkezünk, a bennünk áramló információ meghatározza egészségünket, lelki és mentális állapotunkat. Amikor például táplálkozunk, a táplálékot szervezetünk lebontja és energiává alakítja. Ha a táplálék tiszta, természetes, ennek megfelelően erősíti a rendszerünket, hiszen maga a bevitt tápanyag is tiszta információ, ami összhangban van a természettel. Amikor műanyag, mesterséges ételeket fogyasztunk, az rögtön észrevehető az aurában is, hiszen az információ nem áll összhangban az élettel, és csökkenti az élet energiánkat. Ugyanez történik érzelmi, mentális szinteken. A gondolataink, érzéseink tükröződnek benne és azok pozitív vagy negatív irányba befolyásolják az aura működését. A láthatatlan hatja át az anyagot és formálja azt. Ezért ha fizikai tünet, betegség jelenik meg, annak lenyomata, információja megtalálható az aura rétegeiben.