Béke és Nyugalom Érzelmi Szivárvány esszenciális Olajkeverék Hegyi és Rózsakvarc kristállyal 10ml

9900Ft

BÉKE ÉS NYUGALOM – stresszoldó

 A Béke és Nyugalom kombináció az olajkeverék összetevőinek köszönhetően jótékonyan hat az emberi energiarendszerre(aura, csakra) és az idegrendszerre. Nyugtató, kiegyensúlyozó hatása segít a mindennapi stresszt kezelni. Enyhíti a mentális túlpörgöttséget. Meditációban alkalmazva információs szinten lágyan szeretetteljesen fejti ki hatását. Csillapítja, csendesíti az elme által létrehozott túlzott gondolkodást, akaratot és segít a szív szeretet rezgéshullámára állítani az energiaszintet.

A  tiszta 100% esszenciális olajkeverék információs mezője, képes összhangba hozni a szív erőterével. Ezáltal békét és nyugalmat biztosítani számodra. Információs szinten támogat az elengedésben, traumák feldolgozásában. Minden élő körül összerendeződik egy energiamező az adott összetevőjét illetően. Az olajkeverékeket az összetevők által Mona úgy állította össze, hogy energetikailag teljes összhangban és a legmagasabb szinten tudják kifejteni hatásukat számodra.

 A Béke és nyugalom kombináció energetikailag támogatja a szervezet öngyógyítói folyamatát, oldja a mentális problémákból eredő feszültségeket, hozzásegít az energiaszint növekedéshez, a tiszta szív kommunikációjához, önmagad belső egyensúlyához.

HASZNÁLATA

AZ esszenciális olajkeverék bőrre alkalmazva fejti ki hatását. Az esszenciális olajkeveréket a bőr felületére alkalmazzuk, kéz, láb felülete, dekoltázs, fülek mögötti rész, illetve nyak és hajhatárok.

Alkalmazása : egyedileg érzed majd az olajkeveréket melyik testfelületre vidd fel. Az olajkeveréket javasolt egy nap csak egyszer-kétszer a bőr felületre felvinni.

Az esszenciális olajkeverékek használata előtt kis bőrfelületen próbálja ki! A benne található gyógynövények egyes esetekben allergiás reakciót válthatnak ki!

Webáruházunkon keresztül az egyes kombinációkhoz tartozó esszenciális olajkeverékek 10ml-es kiszerelésben egyenként is megvásárolhatok illetve rendelhető!

ÖSSZETEVŐK

HarMonia Béke és Nyugalom esszenciális olajkeverék 10 ml

Lucfenyő, HO-FA, Tömjén, Kék varádics, Kék kamilla, Illatcserje, Mírha, Geránium, Fahéj, Lucfenyő, Bergamot, Borókabogyó, Citronella, Óriás tuja, Nutka ciprus, Kakukkfű, Vetiver, Levendula, Ylang-Ylang, Fodormenta, Muskotályzsája, Majoranna, Balzsamos szuhar, Hegyikristály, Rózsakvarc, Frakcionált

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Béke és Nyugalom Érzelmi Szivárvány esszenciális Olajkeverék Hegyi és Rózsakvarc kristállyal 10ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük