HarMonia Érzelmek Szivárványa: Béke és Nyugalom Medál Esszenciális Olajkeverékkel

19500Ft

HarMónia ÉRZELMI SZIVÁRVÁNY CSAKRA MEDÁL ESSZENCIÁLIS OLAJJAL

 

BÉKE ÉS NYUGALOM – stresszoldó

A Kristály Mandala család egyik csodálatos kombinációja a színek, geometriai formák, kristályok  a tiszta 100%-os esszenciális olajok és a mantra ereje együttesének. A Béke és Nyugalom kombináció az olajok összetevőinek köszönhetően a Kristály Mandala medállal együtt alkalmazva, olyan energetikai hatást fejtenek ki, ami jótékonyan hat az

emberi energiarendszerre(aura, csakra) és az idegrendszerre. Nyugtató, kiegyensúlyozó hatásuk segít a mindennapi stresszt kezelni. Enyhíti a mentális túlpörgöttséget. Meditációban alkalmazva információs szinten lágyan szeretettelejesen fejti ki hatását. Csillapítja, csendesíti az elme által létrehozott túlzott gondolkodást, akaratot és segít a szív szeretet rezgéshullámára állítani az energiaszintet.

A Kristály Mandala medált körülvevő energia mező és a hozzátársított tiszta 100% esszenciális olajkeverék információs mezője, képes összhangba hozni a szív erőterével. Ezáltal békét és nyugalmat biztosítani számodra. Információs szinten támogat az elengedésben, traumák feldolgozásában. Minden élő körül összerendeződik egy energiamező az adott összetevőjét illetően. Az olajkeverékeket az összetevők által Mona úgy állította össze, hogy energetikailag teljes összhangban és a legmagasabb szinten tudják kifejteni hatásukat számodra.

Minden Kristály Mandala medálon egy lávakő helyezkedik el, amire cseppenthetsz az ajándék!!! ballance egyensúly olajból. Így magadon hordva a rezgések összhangba kerülnek az energiarendszereddel és segíti a testi-lelki-mentális ellazulást.

 A Béke és nyugalom kombináció energetikailag támogatja a szervezet öngyógyítói folyamatát, oldja a mentális problémákból eredő feszültségeket, hozzásegít az energiaszint növekedéshez, a tiszta szív kommunikációjához, önmagad belső egyensúlyához.

MINDEN KOMBINÁCIÓHOZ TARTOZIK EGY MANTARA, ami növeli a tudatosságot és segít önmagad mindenségének Forrásához kapcsolni.

A Mantra jelentősége:A mantra, egy ősi lelki gyakorlat, mely segít a spirituális célok elérésében. Eszköz, de cél is egyben. Magasabb szinten a spirituális szívünk és tudatosságunk megnyitásához vezet. A mantra szanszkrit szó jelentése: man=elme tra=felszabadítás

A Béke és Nyugalom olaj-medál kombináció mantráját vásárláskor kapod meg a dobozban lévő használati tájékoztatóban!

HASZNÁLATA

AZ esszenciális olajat bőrre alkalmazva fejti ki hatását. Az esszenciális olajkeveréket a bőr felületére alkalmazzuk, kéz, láb felülete, dekoltázs, fülek mögötti rész, illetve nyak és hajhatárok.

Alkalmazása : egyedileg érzed majd meddig hord magadon a medált és milyen gyakran, illetve az olajkeveréket melyik testfelületre vidd fel. Az oljkeveréket javasolt egy nap csak egyszer-kétszer a bőr felületre felvinni.

 

 

Az esszenciális olajkeverékek használata előtt kis bőrfelületen próbálja ki! A benne található gyógynövények egyes esetekben allergiás reakciót válthatnak ki!

 

Webáruházunkon keresztül az egyes kombinációkhoz tartozó esszenciális olajkeverékek 10ml-es kiszerelésben egyenként is megvásárólhatók illetve rendelhetőek!

Tárolása és tisztítása!

A medált ne érje víz!

ÖSSZETEVŐK

HarMónia Béke és Nyugalom esszenciális olajkeverék 10 ml

Lucfenyő, HO-FA, Tömjén, Kék varádics, Kék kamilla, Illatcserje, Mírha, Geránium, Fahéj, Lucfenyő, Bergamot, Borókabogyó, Citronella, Óriás tuja, Nutka ciprus, Kakukkfű, Vetiver, Levendula, Ylang-Ylang, Fodormenta, Muskotályzsája, Majoranna, Balzsamos szuhar, Hegyikristály, Rózsakvarc, Frakcionált

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HarMonia Érzelmek Szivárványa: Béke és Nyugalom Medál Esszenciális Olajkeverékkel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük