HarMonia Érzelmek Szivárványa: Egyensúly és Harmónia Medál Esszenciális Olajkeverékkel

19500Ft

HarMónia  SZIVÁRVÁNY ÉRZELMI MEDÁL ESSZENCIÁLIS OLAJJAL

EGYENSÚLY ÉS HARMÓNIA – harag és düh elengedése

A Kristály Mandala Érzelmi Szivárvány család egyik csodálatos kombinációja a színek, geometriai formák, kristályok, tiszta 100%-os esszenciális olajok és a mantra különleges ereje együttesének. Az Egyensúly és Harmónia kombináció az olajok összetevőinek köszönhetően a Kristály Mandala medállal és a mantrával együtt alkalmazva, olyan energetikai hatást fejtenek ki, ami jótékonyan hat az emberi energiarendszerre (aura, csakrák) és ezáltal a szervezetre. Az Egyensúly és Harmónia kombináció energetikai támogatást nyújt ahhoz, hogy felismerd és meghozd a saját döntésedet, felelősséget vállalj önmagadért és ezáltal megszabadulj a benned lévő harag, irigység, düh energiájától. Ez a csodálatos érzelmi kombináció segít összhangba és egyensúlyba hozni természetes állapotoddal, ami az önzetlen szeretet állapotába helyez téged. Támogatja a szívcsakra egyensúlyát és energetikailag segít az érzelmi felszabadításban. Ezt a kombinációt alkalmazva, használva a belső egyensúly felé vezérelve lágyan, szeretetteljesen mutatja számodra az utat, a valódi harmónia megéléséhez. A Harmónia nem kívül van, hanem benned születik és az, aki létrehozza te magad vagy! Energetikailag utat nyit egy magasabb tudatossági szinthez ezáltal egy magasabb energiaszinten való működéshez. Információs szinten támogatást ad az érzelmek teljes skálájához, hogy megértsd minden érzelemi kifejeződés egy lehetőség önmagad megismerésének útján.

 

Minden élő körül összerendeződik egy energiamező az adott összetevőjét illetően. Az olajkeverékeket az összetevők által Mona úgy állította össze, hogy energetikailag teljes összhangban és a legmagasabb szinten tudják kifejteni hatásukat számodra.

Minden Kristály Mandala medálon egy lávakő helyezkedik el, amire cseppenthetsz az ajándék!!!  egyensúly olajból. Így magadon hordva a rezgések összhangba kerülnek az energiarendszereddel és segíti a testi-lelki-mentális ellazulást.

Az Öröm és Kreativitás kombináció információs szinten támogatja a szervezet öngyógyítói folyamatát, oldja az érzelmi problémákból eredő feszültségeket, hozzásegít az energiaszint növekedéshez, a tiszta szív kommunikációjához, önmagad belső egyensúlyához.

MINDEN KOMBINÁCIÓHOZ TARTOZIK EGY MANTARA, ami növeli a tudatosságot és segít önmagad mindenségének Forrásához kapcsolni.

A Mantra jelentősége: A mantra, egy ősi lelki gyakorlat, mely segít a spirituális célok elérésében. Eszköz, de cél is egyben. Magasabb szinten a spirituális szívünk és tudatosságunk megnyitásához vezet. A mantra szanszkrit szó jelentése: man=elme tra=felszabadítás

 

 Az Egyensúly  és Harmónia olaj-medál kombináció mantráját vásárláskor kapod meg a dobozban lévő használati tájékoztatóban!

 

 

HASZNÁLATA

AZ esszenciális olajat bőrre alkalmazva fejti ki hatását. Az esszenciális olajkeveréket a bőr felületére alkalmazzuk, kéz, láb felülete, dekoltázs, fülek mögötti rész, illetve nyak és hajhatárok.

Alkalmazása: egyedileg érzed majd meddig hord magadon a medált és milyen gyakran, illetve az olajkeveréket melyik testfelületre vidd fel. Az olajkeveréket javasolt egy nap csak egyszer-kétszer a bőr felületre felvinni.

Az esszenciális olajkeverékek használata előtt kis bőrfelületen próbálja ki! A benne található gyógynövények egyes esetekben allergiás reakciót válthatnak ki!

 

Webáruházunkon keresztül az egyes kombinációkhoz tartozó esszenciális olajkeverékek 10ml-es kiszerelésben egyenként is megvásárolhatóak, illetve rendelhetőek!

Tárolása és tisztítása!

A medált ne érje víz!

ÖSSZETEVŐK

Lucfenyő, HO-FA, Tömjén, Kék varádics, Kék kamilla,Illatcserje, Levendula, Cédrus, Hawaii szantálfa, Ylang-Ylang, Majoranna, Római Kamilla, Vetiver, Vanília bab abszulútum, Citronella, Bergamot, Borókabogyó, Mírha, Óriás tuja, Nutka ciprus, Kakukkfű, Ciprus, Szibériai fenyő, Török rózsa, Rózsafa, Hegyikristály, Rózsakvarc, Frakcionált kókuszolaj

 

 

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HarMonia Érzelmek Szivárványa: Egyensúly és Harmónia Medál Esszenciális Olajkeverékkel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük