HarMonia Érzelmek Szivárványa: Szeretet és Hála Medál Esszenciális Olajkeverékkel

19500Ft

HarMónia ÉRZELMEK SZIVÁRVÁNYA  MEDÁL ESSZENCIÁLIS OLAJJAL

SZERETET ÉS HÁLA – érzelmi felszabadító

 

A Kristály Mandala Érzelmi Szivárvány család egyik csodálatos kombinációja a színek, geometriai formák, kristályok, tiszta 100%-os esszenciális olajok és a mantra különleges erejének együttese. A Szeretet és Hála kombináció az olajok összetevőinek köszönhetően a Kristály Mandala medállal és a mantrával együtt alkalmazva, olyan energetikai hatást fejtenek ki, ami jótékonyan hat az emberi energiarendszerre (aura, csakrák) és a szervezetre.  A Kristály Mandala medált körülvevő energia mező és a hozzátársított tiszta 100% esszenciális olajkeverék információs mezője, képes összhangba hozni a szív erőterével.  A Szeretet és Hála kombináció életre hívja információs szinten a benned szunnyadó szeretet erejét. Ráébreszt az önelfogadásra, önszeretetre, a megbocsájtás és a hála erejére. Energetikailag utat nyit egy magasabb tudatossági szinthez ezáltal egy magasabb energiaszinten való működéshez. Információs szinten támogatást ad az érzelmek teljes skálájához, hogy megértsd minden érzelemi kifejeződés egy lehetőség önmagad megismerésének útján. Ez az Érzelmi kombináció lágyan és szeretetteljesen fejti ki hatását, segítve az érzelmi gátak elengedésében, feldolgozásában.  Minden élő körül összerendeződik egy energiamező az adott összetevőjét illetően. Az olajkeverékeket az összetevők által Mona úgy állította össze, hogy energetikailag teljes összhangban és a legmagasabb szinten tudják kifejteni hatásukat számodra.

 

Minden Kristály Mandala medálon egy lávakő helyezkedik el, amire cseppenthetsz az ajándék!!! ballance egyensúly olajból. Így magadon hordva a rezgések összhangba kerülnek az energiarendszereddel és segíti a testi-lelki-mentális ellazulást.

A Szeretet és Hála kombináció információs szinten támogatja a szervezet öngyógyítói folyamatát, oldja az érzelmi  problémákból eredő feszültségeket, hozzásegít az energiaszint növekedéshez, a tiszta szív kommunikációjához, önmagad belső egyensúlyához.

MINDEN KOMBINÁCIÓHOZ TARTOZIK EGY MANTARA, ami növeli a tudatosságot és segít önmagad mindenségének Forrásához kapcsolni.

A Mantra jelentősége: A mantra, egy ősi lelki gyakorlat, mely segít a spirituális célok elérésében. Eszköz, de cél is egyben. Magasabb szinten a spirituális szívünk és tudatosságunk megnyitásához vezet. A mantra szanszkrit szó jelentése: man=elme tra=felszabadítás

 

 A Szeretet és Hála olaj-medál kombináció mantráját vásárláskor kapod meg a dobozban lévő használati tájékoztatóban!

 

 

HASZNÁLATA

AZ esszenciális olajat bőrre alkalmazva fejti ki hatását. Az esszenciális olajkeveréket a bőr felületére alkalmazzuk, kéz, láb felülete, dekoltázs, fülek mögötti rész, illetve nyak és hajhatárok.

Alkalmazása : egyedileg érzed majd meddig hord magadon a medált és milyen gyakran, illetve az olajkeveréket melyik testfelületre vidd fel. Az oljkeveréket javasolt egy nap csak egyszer-kétszer a bőr felületre felvinni.

Az esszenciális olajkeverékek használata előtt kis bőrfelületen próbálja ki! A benne található gyógynövények egyes esetekben allergiás reakciót válthatnak ki!

 

Webáruházunkon keresztül az egyes kombinációkhoz tartozó esszenciális olajkeverékek 10ml-es kiszerelésben egyenként is megvásárólhatóak illetve rendelhetőek!

Tárolása és tisztítása!

A medált ne érje víz!

 

ÖSSZETEVŐK

Lucfenyő, Bergamot, Borókabogyó, Mírha, Óriás tuja, Nutka ciprus, Kakukkfű, Szerecsendió, Citronella, Borsmenta, Klementin, Koriander, Bazsalikom, Juzu, Orvosi citromfű, Rozmaring, Vanília bab abszulútum, Török rózsa, Szibériai fenyő, Vadnarancs, Szegfűszeg, Fahéj, Kasszia, Douglas fenyő, Ánizs, Gyömbér, Kömény, Édeskömény, Tárkony, Citrom, Lime, Teafa, Hegyikristály, Rózsakvarc, Frakcionált kókuszolaj

 

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HarMonia Érzelmek Szivárványa: Szeretet és Hála Medál Esszenciális Olajkeverékkel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük