HarMonia KARMA ÉS ÚJ ALAPOK Esszenciális Olajkeverék

18500Ft

A Mona által kifejlesztett esszenciális olajkeverékek a Doterra esszenciák egyedi egyvelegét alkotják. Az összetevők megalkotását megelőzte egy  hosszas kutató munka, amit Mona minden egyes esszenciális olaj energetikai megfigyelése és tesztelésének eredménye. Az esszenciákat,  és a benne lévő gyógynövények rezgéseit figyelve, azok közös egymásra hatását az emberi auramezőre, olyan összetételű keverék lett megalkotva, ami lágyan és szeretetteljesen harmonizál és hat a csakrákra, és az  aurára.  Az összetevők nem egy az egy arányban vannak jelen a keverékekben!

Elfogyott

A KARMA és ÚJ ALAPOK, olyan különleges összeállítású esszenciális olaj keverékek, amik az összetevők által kibocsájtott rezgések csodás kompozícióját hozza létre. Segít megadni annak lehetőségét, hogy energetikai szinten egyedi módon támogasd saját spirituális fejlődésedet.

A HarMónia  tiszta esszenciális olajok különlegessége még, hogy tartalmaznak hegyikristályt és rózsakvarcot, amik a végtelen szeretet rezgésével vannak informálva. Mona saját egyedi felismerésein keresztül, és tapasztalatai által intuitív módon alkotta meg ezeket a csodás esszenciális olaj keverékeket, hogy segítse mindazok ébredését, szellemi fejlődését, akik készek arra, hogy békét, harmóniát, szeretetet sugározzanak a világba!

A KARMA HarMónia olaj felismerteti azokat a múltban létrehozott akadályokat, amik a jelen állapotra hatnak. Gondolatok, emlékek, intuíció, rálátások, érzések útján segít megértetni és feldolgoztatni, azok információk összességét, amik lenyomatként hordozunk energetikailag az auránkban, csakráinkban, és sejtinformációs szinten. A csakrák, olyan energiatárolók is egyben, ahol a múlt emlékei őrződnek, ezért az olajokat használva nem csak jótékonyan hat a bőrre, hanem segíti a csakrákat és az aurát információs szinten tisztítani. Az egyéni tudatos döntés, és cselekvés az, ami a valódi változást beindítja, és megtapasztalhatóvá teszi. A HarMónia KARMA Olaj segít információs szinten tudatosítani, mik azok, amik változást kívánnak az életed különböző területén, ha ezt tudatosítod és cselekvővé teszed a változás nem marad el számodra. TEREMTS harmóniát, egyensúlyt, örömöt, boldogságot az életedben. Légy tudatos Teremtője a világnak, mely a végtelen szeretet által működik. A KARMA cselekvést jelent. Amint vetsz úgy aratsz! Minden tetted (gondolat, érzés, szó, cselekvés) meghatározza saját információs meződet. Ha sok a harag, gyűlölet, fájdalom, irígység, benned azt fogod életed során megtapasztalni, és természetesen az ellenkezője is igaz, ha szeretet, béke, öröm, van benned a világ csodálatos hely lesz számodra. Sok mindent hordozol információs szinten magadban, és sejtjeid őrzik az emlékét minden átélt élményednek, így azok tárolódnak a csakráidban. A KARMA HarMónia esszenciális olaj keverék, egy lehetőség az utadon, hogy tisztán felhozd és dolgozz ezekkel az emlékekkel és ha kell megbocsájtást gyakorolj az életedben. Ez által segíti a képességeidet felszínre emelni és a változást beindítani!

ÚJ ALAPOK HarMónia esszenciális olajkeverék

Ez a csodálatos különleges összetételű tiszta esszenciális olajkeverék elhozza számodra, azt a lehetőséget, hogy a már felismert, tudatosított, és megértett információt hogyan illeszd be az életed különböző területébe. Segít az új energiaminőségedben stabilnak lenned. ÚJ terveket szőni inspirált ötleteket, gondolatokat, intuitív érzéseket befogadni, és mindezeknek az ötleteknek megvalósítójává válni. Információs szinten támogat és inspirál. Energetikailag segíti a benned rejlő kreativitást. Támogat energetikailag,hogy egy magasabb energiaszinten, új minőségben tudd az életed minden területét megtapasztalni. Új minőségibb alapokra helyezni az életedet, mind gondolati, érzelmi, lelki és szellemi szinteken.

 

A KARMA ÉS ÚJ ALAPOK HarMónia esszenciális olajkeverékek segítik az aura és a csakra rendszerét az egyensúly, és harmónia állapotába hozni. Energetikailag tisztító, és energetizáló hatást fejt ki. Emeli az aura és csakrák rezgéstartományát.

HASZNÁLATA

Mindenki más és más sorssal, életúttal, múltbéli tapasztalattal rendelkezik, ezért az olajok használata is egyedi módon alkalmazható érzés szerint. Napi szinten maximum csak egyszer javasolt! Ajánlott a talpakon alkalmazni.

 

 

Összetevők

 

HarMónia KARMA Olaj 5ml

Levendula, Cédrus, Tömjén, Fahéj, szantálfa, feketebors, Pacsuli, Mírha, Geránium, Lucfenyő, Bergamot, Borókabogyó, Szibériai fenyő, Óriás tuja, Nutka ciprus, Kakukkfű, Citronella, Római kamilla, Citrom, Lime, Teafa, Koriander, Tangeríne (mandarin-féle), Rozmaring, Kószó fajdbogyó, Borsmenta, Majoranna, Bazsalikom, hegyikristály, rózsakvarc, Frakcionált kókuszolaj.

 

 

A HarMónia esszenciális olajok ritka esetben allergiás tünetet okozhat, ezért használat előtt kis bőrfelületen próbálja ki!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HarMonia KARMA ÉS ÚJ ALAPOK Esszenciális Olajkeverék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük