Szeretet és Hála Érzelmi szivárvány esszenciális olajkeverék Hegyi és Rózsakvarc kristállyal 10ml

9900Ft

AZ ÉRZELMEK FELSZABADÍTÓJA

SZERETET ÉS HÁLA – érzelmi felszabadító

 

A Szeretet és Hála kombináció az olajok összetevőinek köszönhetően, olyan energetikai hatást fejtenek ki, ami jótékonyan hat az emberi energiarendszerre (aura, csakrák) és a szervezetre.  A tiszta 100% esszenciális olajkeverék információs mezője, képes összhangba hozni a szív erőterével.  A Szeretet és Hála kombináció életre hívja információs szinten a benned szunnyadó szeretet erejét. Ráébreszt az önelfogadásra, önszeretetre, a megbocsájtás és a hála erejére. Energetikailag utat nyit egy magasabb tudatossági szinthez ezáltal egy magasabb energiaszinten való működéshez. Információs szinten támogatást ad az érzelmek teljes skálájához, hogy megértsd minden érzelemi kifejeződés egy lehetőség önmagad megismerésének útján. Ez az Érzelmi kombináció lágyan és szeretetteljesen fejti ki hatását, segítve az érzelmi gátak elengedésében, feldolgozásában.  Minden élő körül összerendeződik egy energiamező az adott összetevőjét illetően. Az olajkeverékeket az összetevők által Mona úgy állította össze, hogy energetikailag teljes összhangban és a legmagasabb szinten tudják kifejteni hatásukat számodra.

A Szeretet és Hála kombináció információs szinten támogatja a szervezet öngyógyítói folyamatát, oldja az érzelmi  problémákból eredő feszültségeket, hozzásegít az energiaszint növekedéshez, a tiszta szív kommunikációjához, önmagad belső egyensúlyához.

HASZNÁLATA

AZ esszenciális olajat bőrre alkalmazva fejti ki hatását. Az esszenciális olajkeveréket a bőr felületére alkalmazzuk, kéz, láb felülete, dekoltázs, fülek mögötti rész, illetve nyak és hajhatárok.

Alkalmazása : egyedileg érzed majd meddig és milyen gyakran, illetve az olajkeveréket melyik testfelületre vidd fel. Az olajkeveréket javasolt egy nap csak egyszer-kétszer a bőr felületre felvinni.

Az esszenciális olajkeverékek használata előtt kis bőrfelületen próbálja ki! A benne található gyógynövények egyes esetekben allergiás reakciót válthatnak ki!

ÖSSZETEVŐK

Lucfenyő, Bergamot, Borókabogyó, Mírha, Óriás tuja, Nutka ciprus, Kakukkfű, Szerecsendió, Citronella, Borsmenta, Klementin, Koriander, Bazsalikom, Juzu, Orvosi citromfű, Rozmaring, Vanília bab abszulútum, Török rózsa, Szibériai fenyő, Vadnarancs, Szegfűszeg, Fahéj, Kasszia,

 

Webáruházunkon keresztül az egyes kombinációkhoz tartozó esszenciális olajkeverékek 10ml-es kiszerelésben egyenként is megvásárolható illetve rendelhető!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szeretet és Hála Érzelmi szivárvány esszenciális olajkeverék Hegyi és Rózsakvarc kristállyal 10ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük