Tudatosság és Teljesség Érzelmi Szivárvány esszenciális olajkeverék Hegyi és Rózsakvarc kristállyal 10ml

9900Ft

 

TUDATOSSÁG ÉS TELJESSÉG – elzárkózás magány felszabadítása

A TUDATOSSÁG ÉS TELJESSÉG szivárvány érzelmi kombináció egy, olyan lehetőség számodra, ami energetikai támogatást nyújt a spirituális, szellemi-lelki fejlődésedben. Lágyan, szeretetteljesen segít felismertetni, azokat az érzelmi-mentális akadályokat, amik gátolnak önmagad megélésében, kiteljesedésében. Az  esszenciális olajkeverék, együttes információja hat a tudatosságod terére és segíti a spirituális ébredést. A spirituális ébredés azt jelenti, hogy felismerések és megértések születnek benned mindazzal kapcsolatban, ami nem te vagy csak megszokások, ragaszkodások, másoktól átvett szokások, és a benned lévő hitrendszerek, amik eddig meghatározták az életedet és az életed eseményeit, megtapasztalásait. Ezek fényében segíti a negatív energiáktól való megszabadulást és elengedést A TUDATOSSÁG-TELJESSÉG kombináció abba az irányba tereli a belső figyelmet, ami elvezet téged önmagad megismeréséhez, és segít feltárni belső képességeidet, felszínre emelni azokat a belső tulajdonságaidat, amik régóta mélyen ott vannak benned, de eddig nem tudtad őket felszínre hozni, mert a félelmeid megakadályozták. A félelem létrehozza az elkülönülés illúzióját, amiben mélyen megélheted a magány, elzárkózás, depresszió, szorongás, nem szerethetőség állapotát. A TUDATOSSÁG-TELJESSÉG érzelmi együttes segít, hogy ráébredj mindez csak a saját fejedben, és hitrendszeredben létezik. A 100%-os tiszta esszenciális olajkeverékekben, olyan összetevők vegyülnek, amik jótékonyan hatnak a testi-lelki-mentális állapotra. Segítségével örömöt, jókedélyt, nyitottságot, megfontoltságot, lendületet, tudatosságot, éberséget vihetsz be az életedbe. A TUDATOSSÁG-TELJESSÉG esszenciális olajkeverék  használata egyfajta könnyedséget, nyitottságot ad az életre, hogy az életed nem szenvedés, hanem egy hatalmas kaland, aminek a megtapasztalója lehetsz!

Minden HarMonia kombináció energetikai szinten fejti ki hatását. Ne feledd a cselekvő te magad vagy! A valódi változáshoz te kellesz!

Minden élő körül összerendeződik egy energiamező az adott összetevőjét illetően. Az olajkeverékeket az összetevők által Mona úgy állította össze, hogy energetikailag teljes összhangban és a legmagasabb szinten tudják kifejteni hatásukat számodra.

 A TUDATOSSÁG ÉS TELJESSÉG kombináció információs szinten támogatja a szervezet öngyógyítói folyamatát, oldja a belső félelmeket, bizonytalanságot, döntésképtelenséget és az ezekből eredő feszültségeket. Hozzásegít az energiaszint növekedéshez, a tiszta szív kommunikációjához, önmagad belső egyensúlyához.

MINDEN KOMBINÁCIÓHOZ TARTOZIK EGY MANTARA, ami növeli a tudatosságot és segít önmagad mindenségének Forrásához kapcsolni.

HASZNÁLATA

AZ esszenciális olajkeverék bőrre alkalmazva fejti ki hatását. Az esszenciális olajkeveréket a bőr felületére alkalmazzuk, kéz, láb felülete, dekoltázs, fülek mögötti rész, illetve nyak és hajhatárok.

Alkalmazása: egyedileg érzed majd az olajkeveréket melyik testfelületre vidd fel. Az olajkeveréket javasolt egy nap csak egyszer-kétszer a bőr felületre felvinni.

Az esszenciális olajkeverékek használata előtt kis bőrfelületen próbálja ki! A benne található gyógynövények egyes esetekben, allergiás reakciót válthatnak ki!

Webáruházunkon keresztül az egyes kombinációkhoz tartozó esszenciális olajkeverékek 10ml-es kiszerelésben egyenként is megvásárolhatóak, illetve rendelhetőek!

ÖSSZETEVŐK

HarMónia Tudatosság és Teljesség esszenciális olajkeverék 10ml

 

Grépfruit, Citrom, Oshmantus, Osmantus, Orvosi citromfű, Szibériai fenyő, borsmenta, Vanília bab abszolútum, Klementin, Koriander, Bazsalikom, Juzu, Rozmaring, Rózsafa, Citronella, Lime, Teafa, Ánizs, Gyömbér, Kömény, Tárkony, Édeskömény, Citromos eukaliptusz, Hegyikristály, Rózsakvarc, Frakcionált, kókuszolaj

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tudatosság és Teljesség Érzelmi Szivárvány esszenciális olajkeverék Hegyi és Rózsakvarc kristállyal 10ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük