Kristály Mandala Vízhangolók

 

A vízhangolók egyedi módon ötvözik magukban a színek, kristályok, és szakrális geometriai formák rezgéstartományát, amik különböző frekvencia tartományon rezonálnak. Ahány ember, annyiféle sors, szervezeti és genetikai felépítés, élettapasztalat, így a vízhangolók úgy lettek megalkotva, hogy mindenki a saját tudati szintjének, problémájának megfelelően megtalálja a saját egyedi vízhangolóját. A vízhangolókból nem készül két egyforma! A vízhangolók szeretetteljesen segítik az egyéni fejlődést és támogatják, harmonizálják az emberi energetikai rendszert (aura, csakrák). A tudatra ébredés folyamatában érezni fogod, mikor válts egy újabb vízhangolóra és használj más rezgést az adott problémád megoldásához. Mindenkinek megvan a saját élettempója, és hogy milyen gyorsan követi le a változásokat minden szinten, ezért, addig fogod használni, amíg úgy nem érzed, hogy szeretnél egy másik vízhangolót. Minden esetben tudni fogod mikor érdemes váltani, mert a változás mutatni fogja számodra!

10 cm kör üvegalap féldrágakövekkel, kristályokkal. Képes a vízkristályokat átalakítani és a vizet megtisztítani minden negatív információtól (nem vegyi anyag tisztító, hanem rezgéshullámokon keresztül viszi az információt és közvetíti a vízkristályokba!!! ).

A víz nem csak méreganyag kiválasztódásban segíti a szervezetet, hanem a sejtek közötti információt is közvetíti. A víz képes ezeket az információkat tárolni. Ezt a vizet fogyasztva jótékonyan hat az emberi szervezetre és beindítja az öngyógyítói mechanizmusokat. A tudomány a víz eme képességét alátámasztotta Dr Masaru Emoto által tett felfedezésekkel, dokumentációkkal és különböző kutatásai által, ami a világ több országában különböző nyelveken megjelent könyvek formájában is.

A vízhangolók használata: Tedd a Kristály Mandalát a pohár víz, vagy kancsó víz tetejére, hagyd rajta minimum 30 percen át, de lehetőség szerint egész nap. Ezt a vizet fogyaszthatod. Készíthetsz belőle teát, kávét, használhatod levesekhez, és minden ételhez, amit vízzel főzöl.

Kristály Mandala Vízhangolók Galéria

SZEMÉLYES KRISTÁLY MANDALA KÉSZÍTÉSE

előzetes megbeszélés alapján

Írj nekem üzenetet!