A valódi meditáció nem egy gyakorlati technika,
hanem egy tudatállapot

 

Meditációban lenni, azt jelenti, az élettel összhangban vagyok. Az élet örök körforgása valójában a meditációban történik, isteni létben, a tiszta tudatban, amely mozdulatlan, és ebben a mozdulatlanságban egyszerre mozgásban is lenni. Ez maga a harmónia. Mindez a végtelen térben létezik, amit szeretetnek hívnak. Mivel minden a szeretetben fogan és nyilvánul meg, ezért önmagában a szeretet feltétel nélküli, hiszen a méhében az élet formálódik, megfogan, születik, fejlődik, tágul, növekszik, majd újra visszatér a forma nélküli végtelen szeretet terébe. A valódi meditáció ennek állapota. Ez maga a tiszta tudat természete.

Vezetett meditáció

 

Vezetett meditációim erre az állapotra irányítanak, és tanítanak téged, hogy megtapasztalhasd valódi önmagad forma nélküli szeretet állapotában létezned. Nagy hangsúlyt fektetek a belső figyelemre, amely segít a jelenben, az itt és mostban lenned. Az irányított és vezetett meditációimon keresztül segítek ráébreszteni valódi teljességedre, belső erődre, elveszettnek hitt képességeidre, értékeidre. Gyere és tapasztald meg a végtelen lehetőségedet azt, aki valójában te magad vagy!

Személyre hangolt meditáció

 

Az egyéni, személyes meditáció egy olyan lehetőség számodra, ha  szeretnél változni és változtatni, az életed azon területén, ahol elakadtál, vagy egyszerüen úgy érzed, hogy egy mókuskerékben őrlődsz, és folyton visszatérnek a múlt problémáid az életedbe, képes legyél mindezt megoldani. Ha sokszor különböző akadályokba ütközöl akár érzelmileg, mentálisan, vagy fizikálisan tudd, hogy van megoldás és ez benned rejlik. Ha belső hívást érzel és nyitott vagy arra, hogy megismerd önmagad, a benned rejlő bölcsességet és végtelen lehetőséget, a személyre hangolt meditáció, egy olyan lehetőség a számodra, ami segít betekintést nyerni belső dimenzióidba, múltad rejtett ösvényeibe, emlékeibe, hol rejtőznek az akadályok mélyen a tudatalattidba tárolva, amik gátolják jelen életed kiteljesedését bizonyos életterületeken, illetve hoztak létre az évek során fizikai tüneteket, betegségeket. Az egyéni meditáció közös munka, ami során a vezetettés által, te vagy a történeted feltárója és egyben a problémád megoldója is. A személyes meditáció során egy adott problémakörrel dolgozol a tudatalatti segítségével, és tárod fel azokat az érzelmi blokkokat, amik nem engedik a kiteljesedésedet és a szeretetet megélését önmagadnak. Ez egy mély belső utazás önmagad mélységeibe!

A személyes meditáció segít neked, hogy a problémáidtól megszabadulj, minőségibb életet élhess, és  harmóniát, egyensúlyt teremts magad számára.

Az önmagaddal való munka során energetikai szinten kezded átalakítani mindazokat az elakadásokat, torzulásokat, fájdalmakat, sérelmeket, amiket a múltban elszenvedtél. Tisztán felismerheted hogyan fűződnek össze az energetikai szálak, emlékek által őrzött érzelmi minták, a jelen állapotoddal. A rálátás során tudatossá teszed, és átalakítod az elfogadás és megbocsájtás erejével.  A meditáció során végig ott vagyok veled és segítem a folyamatokat. A személyes meditáció során egy témával foglalkozunk. Természetesen egy adott téma több életterületet is befolyásolhat, így a változás lehet, hogy több területen is elindulhat és láthatóvá válhat az életedben.

Legyen szó akár a pénzügyi, vagy párkapcsolati problémáról, spirituális elakadásról, vagy fizikai betegségről. A munka intuitív módon történik, nem egy sablon által, hiszen nincsen két egyforma ember, tapasztalat, sors, és probléma. Mona több évtizedes tapasztalata  vezérli a veled való közös együttműködést. A személyre szabott egyedi meditáció online térben történik, amihez előzetes Bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges! A meditációt követően a hanganyagot megkapod, hogy bármikor a segítségedre legyen és a gyakorlásával minél hatékonyabb legyen az átalakulásod. Az egyéni meditációt megelőzően van egy 30 perces konzultáció, amiben megbeszéljük az adott témát, ami korrekciót igényel. A konzultációt követően történik a meditáció kb 50 percben.

Az egyéni meditáció ára: 15.000ft

NYISD MEG A VÉGTELEN LEHETŐSÉG KAPUJÁT ÉS LÉPJ BE A SZERETET TERÉBE, AKI VALÓJÁBAN TE MAGAD VAGY! Mona

Jelentkezni a kapcsolati űrlapon keresztül vagy telefonon lehetséges!