Rólam

Írhatnám most milyen iskolákat, tanulmányokat végeztem, hányféle módszert próbáltam ki az életemben, milyen utat jártam be, miket tapasztaltam, de most nem ezt teszem. Szeretném mindazt megmutatni és átadni neked, amire tudom, hogy te is képes vagy! Nem számít honnan jöttél! Nem számít hány éves vagy! Nem érdekes a származásod és az sem, eddig hogyan éltél! Tudom, hogy minden lehetőség, képesség, csoda benned rejlik ebben a pillanatban is!

Az élet végtelen lehetőségei közül én is csak egy vagyok. Mindazt, amit már felismertem, feltérképeztem, és tudatosítottam, most megosztom veled. Ezért vagyok itt és most. Számodra én is csak egy lehetséges irány vagyok, de ha ez a te utad, pontosan most vagy ott ahol lenned kell, ezért olvasod e sorokat. Megnyugtatlak, jó helyen jársz! A szeretet vezérfonala köt minket össze, ezért ha szeretnéd általam megismerni magad, akkor valóban kész vagy egy csodálatos új és még számodra talán ismeretlen utazásra!

Lépj be az ismeretlenbe és köszöntsd a benned rejlő istenit, ami erre az oldalra vezérelt téged. Tudd, nincsenek véletlenek! Ha követed belső sugallatodat, képes leszel te is rálelni arra a tiszta felfogásra, látásra és képességekre, amivel engem megáldott a sors. Gyere, fogd meg a kezem, hogy elvezethesselek számodra még ismeretlen és láthatatlan világokba, ami már számomra nem csak képzelet, hanem teljes valóság!

Áldott utazást kívánok neked az élet varázslatos mezején, ahol minden tudás kézzelfoghatóvá válik számodra, ha te készen állsz rá!!!

Namaste Mona

Ha szeretnél értesülni legújabb videóimról, eseményeimről iratkozz fel a hírlevére!