Teljesség érintése

Ezt a lehetőséget a tiszta Tudat ihlette számomra, hogy átadjam az emberiségnek a tudati fejlődés és a feltétel nélküli szeretet útján való haladásáért.

A Teljesség Érintése egy olyan lehetőség, ami által az egyéni spirituális fejlődés és a tudatosság ébredése intenzíven beindulhat az egyénben. Ez a kapcsolat önmagunk belső forrásával közvetlen tapasztalható meg.

Csoportos foglalkozás

A csoportfoglalkozáson, mindenki egyéni hordozott sors és lélekkódján keresztül az érintés által közvetlen hatást gyakorol, és kapcsolódik az emberi energiarendszerhez azon keresztül önmaga teljességéhez így hatva az egyéni tudatosságra. A Teljesség Érintés hatására a végtelen szeretet hatja át a folyamatot ez által, olyan negatív érzelmi, mentális gátak, korlátok szabadulhatnak fel mélyebb szinteken, amit a múltbéli tapasztalatok által lenyomatként, programként hordozunk magunkban. A Teljesség Érintése túl halad és túlmutat a forma világán! A Teljesség Érintése során megtapasztalhatod azt, aki valójában vagy, minden korlát nélkül. A foglalkozás közben tudatosodnak azok a falak, amiket magad építettél.  A tudatosítás által és a végtelen szeretet hatására ezek feloldódhatnak benned. A Teljesség Érintése közben megéled a TUDATOS JELENLÉTET. A foglalkozás egy olyan különleges energia térben történik, amit a végtelen szeretet hat át. Ez a magas energiaszintű tér adja a lehetőséget önmagad teljességének megtapasztalására! A Teljesség Érintés hatására a LÉLEK SEBEI GYÓGYÚLNAK, és a DNS – ed változik, elindul a szervezet öngyógyítói folyamata és változik a valóságod megélése. A szív erőtere többszörösére nőhet, ami segíti a belső intuitív képességet felszínre emelni. Ismerd meg ki vagy valójában!

Ha szeretnél részt venni a foglalkozáson előzetes bejelentkezés szükséges! A bejelentkezést követően kapsz egy nyilatkozatot, amit kitöltve, aláírva vissza kell küldened, ezzel igazolva a részvételedet. 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Jelentkezz e-mailben vagy telefonon, vagy itt a weblapon keresztül is felveheted velem a kapcsolatot!

Írj nekem üzenetet!