Energetizált HarMónia Kristály Mandala Medálok Esszenciális Olajokkal                       

A Mona által kifejlesztett esszenciális olajkeverékek esszenciális olajok egyedi egyvelegét alkotják. Az összetevők megalkotását megelőzte egy  hosszas kutató munka, amit Mona minden egyes esszenciális olaj energetikai megfigyelése és tesztelésének eredménye. Az esszenciákat,  és a benne lévő gyógynövények rezgéseit figyelve, azok közös egymásra hatását az emberi auramezőre, olyan összetételű keverék lett megalkotva, ami lágyan és szeretetteljesen harmonizál és hat a csakrákra, és az  aurára.  Az összetevők nem egy az egy arányban vannak jelen a keverékekben! Az üveg 10ml esszenciális olajkeveréket tartalmaz.

 

A HarMónia Kristály Mandala Medálok 100%- os tisztaságú esszenciális egyensúly olajok, hegyikristállyal és rózsakvarc kristállyal párosítva és ezek különleges ötvözete, a tudatosság új dimenzióját nyitja meg számunkra .Az olajokba rejtett kristályok, segítik még hatékonyabbá tenni a velük való spirituális munkát. A különleges olaj ötvözetek összeállításában Mona saját tapasztalataira és szellemi tudására hagyatkozva intuitív módon állította össze ezt az egyedülálló terméket, melyben életre hívta a növények, ásványok, a szakrális geometria a fény (színek), és a hang (mantra) erejének csodálatos játékát, mely téren és időn túl mutat. A színek harmonikus frekvenciája, a kristályok egyedi rezgéstartománya, a Mandala szakrális geometriai formájának rezgése, a tiszta esszenciális növényi olajok keverékének hatásai, illatai, és az egyes készlethez tartozó mantra ereje csodálatos lehetőséget ad a testi a lelki és a szellemi harmónia visszaállítására. Egyedi rezgésük ötvözete úgy van megalkotva, hogy mindenki számára a lehető legfinomabban, és leghatékonyabban tudjon működni, és hatását az egyéni tudatossági szintnek, problémának megfelelően fejtse ki. A medálokat körülvevő energiamező és a medálokhoz hozzátársított tiszta esszenciális olajok keverékét átható energiamező a mantra erejével mindezek  különleges kapcsolata, és annak hatékonysága, segíti az egyéni fejlődést, és a tudatosságot emelni. A döntések és cselekvések hatására, az egyént lágyan tereli a harmónikus élet felé. Felismerteti velünk, azon belső képességeinket, amik mindig is bennünk voltak. Ezek a pozitív belső értékek felszínre tudnak emelkedni bennünk, ahogy a Kristály Mandala Medálok és a tiszta esszenciális olajkeverékek rezgése a tudatosságra hatva, lágyan felszabadítja azokat az energetikai akadályokat, amik gátolják az életerő szabad áramlását.

MINDEN KOMBINÁCIÓHOZ TARTOZIK EGY MANTARA, ami növeli a tudatosságot és segít önmagad mindenségének Forrásához kapcsolni.

 

Minden készlethez jár egy AJÁNDÉK 1ml BALLANCE (egyensúly) 100%-os esszenciális olaj, amit a HarMónia Kristály Mandala Medálon található lávakőre cseppentve egész nap élvezheted annak jótékony hatását!

Hatások az aura és a  csakra rendszerére.

Segíti az aura és a csakra rendszerét az egyensúly, és harmónia állapotába hozni. Energetikailag tisztító, és energetizáló hatást fejt ki. Emeli az aura és csakrák rezgéstartományát.

Harmónia Csakra Medálok Esszenciális Olajokkal

Harmónia Érzelmek Szivárványa Medál és Esszenciális Olajkeverék Szettek